waxsessie

‘Na mijn eerste waxsessie ging er een wereld voor mij open’

21 juni 2018
413
413
0

Chantal: 'Elke keer is het hetzelfde liedje: de wekker gaat vroeg en ik wil voor mijn bespreking graag dat mooie mantelpakje aan. Maar ja, het scheren van mijn benen zit niet echt in mijn beautyroutine. Vervolgens sta ik gehaast in de douche de opkomende stoppels en haartjes weg te scheren als een malle. Een sneetje hier, een bloeddruppel daar... Het resultaat? Benen die eruitzien als een slagveld en bijna niet meer toonbaar zijn onder mijn mooie pakje. Gelukkig heb ik ook broeken. Dat scheelt... Uiteindelijk hoorde ik van vriendinnen dat zij hun benen weleens lieten waxen bij een schoonheidsspecialiste. Na mijn eerste waxsessie ging er een wereld voor mij open: dit scheelt zoveel tijd en stress in de ochtend!'

Waxen

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), zorg je ervoor dat de haartjes dunner en zachter worden. Dus niet dikker (!), wat veel vrouwen denken. Ook duurt het langer voordat de haartjes weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug. Dus, geen benen die eruit zien als een slagveld, maar mooie gladde onderdanen!

Wax it away!

Dit zijn dé voordelen van waxen die jij moet weten:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 2 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

Heerlijk geurend

Tijdens de behandeling is de wax lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. De wax wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

Elite wax!

Lycon Precision waxing is de elite onder de professionele waxen en after care, en is afkomstig uit Australië. Waxen met Lycon zorgt voor een langdurig haarvrije, en vooral zachte huid, iets wat je met scheren of epileren niet bereikt. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt door de schoonheidsspecialistes van Beauty Masters treatment store toegepast.

Meer weten?

De Beauty Masters treatment store in Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor nagelverzorging, manicure, pedicure, make-up, schoonheids-behandelingen, wimperextensions, wax behandelingen, massages en workshops.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
info@beautymasters.nl | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel