interieuradvies

Doorleefd, puur en tijdloos

11 mei 2018
220
219
3

Je huis is een verlengde van jouw persoonlijkheid. Je voelt je er thuis en de inrichting is volledig in de stijl die bij jou past. Er bestaan talloze persoonlijkheden en evenzoveel woonstijlen.

Een landelijk interieur is een stijl met sfeer. Landelijk staat voor doorleefd, puur en tijdloos. Rustige, aardse kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en steen. Comfortabele kussens en plaids van grove stoffen. Sfeervolle verlichting. Bovendien is de landelijke stijl met tal van andere woonstijlen te combineren. Flexibel, toegankelijk en laagdrempelig dus!

Interieuradvies

Het Onderhuys is gevestigd in een monumentaal pand aan de haven van Oud-Beijerland. Op deze prachtige plek vind je de sfeervolle woonwinkel met bijzondere meubels en woonaccessoires met een verhaal. Eigenaresse Cora van Steensel geeft je graag interieuradvies. Dit kan zowel in de winkel als bij jou thuis. Ze denkt met je mee en kijkt vooral naar wat voor jou belangrijk is in een interieur. Haar doel is een tevreden klant in een sfeervol thuis!

Meer weten?

Het Onderhuys, in Oud-Beijerland, is een sfeervolle winkel ingericht in landelijke stijl. In deze winkel kun je eindeloos rondsnuffelen tussen bijzondere woonitems. Eigenaresse Cora helpt je graag met passend interieuradvies.

Het Onderhuys
Havendam 13 | 3262 AE Oud-Beijerland | 0186-619675 |
[email protected] | www.hetonderhuys.nl
Deel dit artikel