plasmatherapie

Je huid mooier door plasmatherapie!

24 september 2018
483
482
0

Jouw huid is je dierbaarste bezit en het is belangrijk om die gezond en vitaal te houden. Natuurlijk wil jij je huid beschermen tegen veroudering en oneffenheden. Wil jij voorgoed gedag zeggen tegen littekens, pigmentvlekken, fibromen, wratjes, kraaienpootjes of bultjes? De DAS Plasmalicht helpt jou hierbij!

Plasmatherapie

DAS Plasmatherapie is dé nieuwste en meest volledig veilige methode bij huidveroudering en huidoneffenheden. ‘DAS’ staat voor ‘Dermo Ablation Surgery‘ en de methode werkt op basis van plasma. Zonder direct contact met je huid ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Door de lichte aanrakingen trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met plasma zorgt voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit geeft de elasticiteit en de stevigheid van je huid een enorme boost!

Benefits!

Dé vier voordelen van de DAS plasmatherapie behandeling:

  1. korte behandeltijd
  2. geschikt voor elk huidtype en leeftijdsgroep
  3. minimale zwelling en korte hersteltijd
  4. geen mesjes, naalden of hechtingen

Individuele aanpak

Het apparaat heeft 25 verschillende instellingen om elke behandeling nauwkeurig af te stemmen naar individuele behoeftes. Het plasma-effect wordt doorbroken door kleine pauzes, waardoor het weefsel tijd krijgt om af te koelen. Zo voorkom je onnodig letsel en hyperpigmentatie.

Hét alternatief

DAS is hét alternatief voor kleine chirurgische ingrepen zoals een ooglift zonder snijden, rimpelvervaging, huidverstrakking, kraaienpootjes, lijntjes rondom de mond, littekens, pigmentvlekken, oudersdomswratten, fibromen, bultjes rondom de oogleden en bloedblaasjes.

Beleving, ontspanning & huidverbetering

Het hart van Rein Skin & Beauty zijn Kim Rengelink en Esmé Hutmacher, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen op het gebied van beauty. Kim: ‘Wij werken alleen met de meest hoogwaardige producten, vrij van parabenen, parfum, zeep en minerale oliën. Advies voor thuis vinden wij erg belangrijk, zodat je elke dag een stralende huid kunt hebben! We ontvangen je graag met een biologische kop koffie of thee met een gezonde lekkernij.’

Meer weten?

Bij Rein Skin & Beauty kun je terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van huidtherapie, gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en visagie met minerale natuurlijke make-up. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten, vrij van parabenen, parfum, zeep en minerale oliën.

Rein Skin & Beauty
Ariën Verhoeffstraat 16 | 6811 HH Arnhem | 026-3826295 |
info@reinarnhem.nl | www.reinarnhem.nl
Deel dit artikel