De beste kinderopvang voor jouw kind

2 juli 2018
1089
1088
7

Als je een kindje krijgt, zijn er veel zaken waar je aan moet denken. Van praktische zaken als de babykamer, kleertjes en een kinderwagen tot gezondheids- en opvoedkundige zaken als de keuze voor borst- of flesvoeding en de vorm van kinderopvang. Want als je niet de gelegenheid hebt om fulltime voor je kindje te zorgen, dan is kinderopvang een handige oplossing. Toch is het vaak best even zoeken totdat je de meest passende kinderopvangvorm hebt gevonden.

Verlengstuk van ‘thuis’

Twee peuters zijn verdiept in het bouwen van een blokkentoren. Ze lijken elkaars gebrabbel moeiteloos te begrijpen en keuvelen er gezellig op los. In de box ligt een baby tevreden op haar duimpje te sabbelen. Haar andere handje plukt aan het oor van een pluchen speelgoedkonijn dat op haar buikje ligt. De ruimte ziet er mooi uit. Frisse, lichte kleuren met groene en paarse accenten. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Gezellig. Veilig. Op de kinderdagverblijven worden kinderen opgevangen in de leeftijd van ongeveer 10 weken tot 4 jaar.

Voorbereiding op de basisschool

Op de peuterspeelgroep maakt je kind kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Ook leert je kind spelen en delen met andere peuters in de groep, waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt. En dit alles in een veilige omgeving, begeleid door vaardige en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Kinderopvang SKR biedt ook het bewegingsprogramma ‘Peuters in beweging’ aan, waarbij je peuter weerbaarder en sociaal sterker wordt en leert rekening te houden met andere kinderen.

Ontspannen op de BSO

Buiten schooltijd is jouw kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang, ook wel ‘BSO’ genoemd. De huiselijke sfeer waar kinderen na schooltijd behoefte aan hebben, wordt nagebootst. Kinderen spelen er samen, ontspannen of maken huiswerk, terwijl jij jouw (werk)dag rustig kunt afronden.

Ontwikkelen

Kinderopvang SKR is al sinds 1974 een professionele dienstverlener in de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Kinderopvang SKR biedt een warme omgeving, waarin kinderen zichzelf mogen zijn, én zich optimaal kunnen ontwikkelen. De medewerkers ondersteunen alle kinderen op een liefdevolle manier om tot bloei te komen. Kinderopvang SKR voelt zich samen met de ouders verantwoordelijk voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen.

Meer weten?

Bij Kinderopvang SKR staat uitstekende zorg voor alle kinderen centraal. Naast programma’s voor de zorg en ontwikkeling van de kinderen, heeft Kinderopvang SKR speciale aandacht voor de persoonlijke band tussen de pedagogische medewerkers, kinderen en de ouders.

Kinderopvang SKR
Nikkelstraat 3D | 2984 AM Ridderkerk | 0180-499322 |
info@s-k-r.nl | www.s-k-r.nl
Deel dit artikel