beha-advies

Goed bh-advies is de eerste stap naar herstel

19 februari 2018
591
599
1

Na je borstoperatie start een belangrijke nieuwe fase: jouw herstel. Een goed aangemeten postoperatieve bh is dan essentieel, en daarin spelen steun, comfort, symmetrie en gebruiksgemak een belangrijke rol.

Postoperatieve bh

Loop, voordat je een operatie- of bestralingstraject ingaat, even KMI Mammacare in Nieuwegein [red.] binnen. Daar vertellen en tonen de mammacare-adviseuses je graag waarom een postoperatieve bh zo belangrijk is, ongeacht je type borstoperatie (ook reconstructie), bestralingstherapie of gedeeltelijke bestraling.

Voorsluiting

Het opvallendste detail aan een postoperatieve bh is natuurlijk de voorsluiting (haakjes of rits). Maar juist daardoor is de bh eenvoudig aan en uit te trekken. Tevens geeft deze bh compressie, wat voor ondersteuning bij eventuele oedeemvorming zorgt.

Naadloos

Direct na een borstsparende operatie, mastectomie, borstreconstructie of bestraling zul je merken, dat de bh voor een hoog draagcomfort zorgt op de eventueel gevoelige huid na de ingreep. Bovendien hebben deze bh’s naadloze cups en gladde binnennaden, waardoor eventuele irritatie van de gevoelige huid en littekenzones is uitgesloten.

Advies

Door opleiding en expertise weten de mammacare-adviseuses exact welke bh bijvoorbeeld meer of juist minder druk geeft en dus het beste bij jou en jouw behandeling past. Een goed bh-advies is de eerste stap naar je herstel! Je kunt vrijblijvend een afspraak maken of langskomen in de winkel.
Iedere maandagmiddag zijn mammacare-adviseuses van KMI Mammacare aanwezig bij Haar op Maat Pelatti in St. Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn.

Agenda

Als dé mammacare-winkel in de regio organiseert KMI Mammacare zeer regelmatig acties voor haar relaties. Dit kwartaal staat op de agenda:

  • 16 maart: 1 jaar Amoena shop-in-shop. Verdubbel uw klantenkaartkorting: 10% = 20%!
  • 14 april: Modeshow protheselingerie en -badkleding. Aanmelden via [email protected]
Meer weten?

In de praktijk in Nieuwegein behandelen de gediplomeerde huidtherapeuten van KMI Home Care dagelijks mensen met huidproblemen. Daarnaast kun je bij de praktijk terecht voor medische artikelen en hulpmiddelen voor thuisgebruik.

KMI Mammacare
Koekoekslaan 2A | 3435 CL Nieuwegein | 030-6032971 |
[email protected] | www.kmimammacare.nl
Deel dit artikel