huid

Jouw huid weer in topconditie!

20 november 2019
220
220
3

Een strakke huid, geen rimpels, ophopingen of lijntjes waar je je aan kunt storen. Het is een ideaal waar je mogelijk veel voor doet: sporten, veel water drinken, gezond eten en crèmes gebruiken. Fijn natuurlijk, om goed voor jezelf te zorgen, maar voor je huid lijkt het niet echt de oplossing te zijn. Maar net zoals je je lijf fit houdt in de sportschool, kun je bij de huidspecialist je huid ook aan het werk zetten om weer in topconditie te komen!

Het verouderingsproces stopt niet

Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine steeds meer af. Deze stofjes zorgen er normaal gesproken voor dat je huid stevig en strak is. Door die afname ontstaan er lijntjes, rimpeltjes, wordt de huid droger en oogt deze doffer. Helaas: het verouderingsproces houd je echt niet tegen. Maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en je huid een handje helpen weer een frissere, strakkere uitstraling te krijgen.

Verjongde en gelifte huid

Want het is mogelijk om je huid te liften en verstrakken, op een gemakkelijke manier en zonder dat er naalden of injecties aan te pas komen. Met de techniek Jett Plasma Lift kunnen huidproblemen aangepakt worden met behulp van plasma. Dit is een gas waarmee de huid gelijkmatig verwarmd kan worden, waardoor de huid zal samentrekken en de huidcellen in de huid krimpen. Ook wordt de aanmaak van die belangrijke collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat? Een mooie verjongde en gelifte huid!

Andere klachten

De Jett Plasma Lifttechniek kan ook worden ingezet bij andere klachten, zoals:

  • behandelen van acne en eczeem
  • aanpakken van ouderdomsvlekken
  • bij rosacea en couperose
  • liften van de oogleden
  • egaliseren van de opperhuid
  • boosten van de lippen

Tip van Jeanette

Jeanette Neumann is specialist en eigenaar van Farm de Beauty. Ze vertelt: ‘Zoek je naar een snelle methode voor huidverjonging, dan is deze behandeling erg passend. Je hoeft namelijk geen herstelperiode door, dus na de behandeling kun je gewoon weer je dagelijkse werkzaamheden oppakken. Soms is er nog een nabehandeling nodig, afhankelijk van jouw huidconditie. Maar dan heb je wel een mooi resultaat en kun je lang genieten van jouw frisse, strakke huid!’

Over Farm de Beauty

Al meer dan 25 jaar is mijn salon Farm de Beauty vooruitstrevend op schoonheidsgebied. We bieden een uitgebreid pakket aan innovatieve therapieën en behandelingen aan. Het resultaat? Een mooie, gezonde uitstraling, waarmee jij weer gaat stralen! De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast PMU bijvoorbeeld ook het behandelen en verwijderen van acne, cellulite, wallen en pigmentvlekken. En met non-operatieve behandelingen als de bindweefselmassage, de Fibroblast en microneedling lijk je zó weer een aantal jonger. Ben jij benieuwd wat de schoonheidssalon kan betekenen voor jouw schoonheid? Het eerste intakegesprek, waarin je een eerlijk en vriendelijk advies krijgt, is altijd gratis en vrijblijvend!

Meer weten?

Farm de Beauty zorgt voor een frisse, natuurlijke en gezonde uitstraling. Deze salon is de enige in Den Haag met geavanceerde apparatuur op het gebied van huidverjonging. Met 26 jaar ervaring ben je hier aan het juiste adres!

Farm de Beauty
Frederikstraat 559 | 2514 LR Den Haag | 070-3650258 |
[email protected] | www.farmdebeauty.nl
Deel dit artikel