cryolipolyse

Wil jij vet verliezen? Start met cryolipolyse!

22 mei 2018
851
854
3

Wil jij vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryolipolyse kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En, nog mooier, het resultaat is blijvend!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is vet verliezen door het te bevriezen. Deze methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van plaatselijk vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt.

Vetophopingen

Je kent het misschien wel: het buikje dat maar niet weg wil of de zadeltassen of lovehandles die hardnekkig op hun plek blijven zitten. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, zoals de bovenarmen, benen, billen, buik en in de taille. Cryolipolyse is geen methode om mee af te vallen. Wel is het een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zónder dat er een operatie aan te pas komt. De verwijderde vetcellen komen nooit meer terug.

Oppervlakkig

De Body-Wizard is een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat vetcellen vernietigt. Tijdens een Body-Wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Zo wordt het huidweefsel niet aangetast. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces, en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. Dit kun je zien aan een zichtbare vermindering in vetophoping.

Behandelgebieden

De resultaten van de Body-Wizard cryolipolysebehandeling zijn na 2 tot 4 maanden zichtbaar. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vet, dus het resultaat wordt steeds mooier. De volgende gebieden kunnen worden aangepakt:

  • billen
  • bovenarmen
  • buik
  • heupen
  • taille
  • bovenbenen

Pijnloos

Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid, wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na tien minuten gaat dit over in gevoelloosheid. De gehele behandeling is pijnloos. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen.

Hoeveel behandelingen?

Een behandeling is mogelijk wanneer er voelbaar vet aanwezig is op een bepaalde plek. Na drie behandelingen is het overgrote deel van de cliënten tevreden met het resultaat. Tussen de behandelingen zit een periode van 12 weken.

Meer weten?

De salon van Adriana Chevallier heeft meer dan 20 jaar ervaring in de behandeling van onder andere huidveroudering, acne, pigmentvlekken, couperose, overbeharing en rimpels. Op 1 juni 2018 opent Clinique Chevallier in Assen een tweede vestiging. Je vindt daar hetzelfde behandelaanbod als in Dwingeloo.

Clinique Chevallier

Transportweg 8 | 9405 PR Assen | 06-20354321

Deel dit artikel