Wenkbrauwen ‘on fleek’

5 januari 2018
660
669
0

Elke ochtend weer zwoegen voor de spiegel om je wenkbrauwen in de perfecte shape te krijgen. Wil jij het jezelf wat makkelijker maken en tevens verzorgd voor de dag komen? Er zijn verschillende vormen van permanente make-up voor wenkbrauwen waarbij dit mogelijk is!

Verzorgd

Het voordeel van permanente make-up is dat dunne en/of onregelmatige haargroei volledig wordt gecorrigeerd, zodat er volle en natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van het gezicht en zijn prominent aanwezig. Met permanente make-up krijg je mooie en verzorgde wenkbrauwen, waar je verder weinig aan hoeft te doen.

Mogelijkheden

Wat is permanente make-up eigenlijk? Dit is een vorm van een permanente cosmetische tatoeage. Op deze manier wordt je make-up als het ware nagebootst en blijft die wel één tot vier jaar zitten. Daarna heb je de mogelijkheid om de make-up te laten bijwerken, zodat je er weer volop van kan genieten! Er zijn diverse mogelijkheden zoals het creëren van vollere lippen die tevens meer egaal worden, het zetten van permanente eyeliner, maar permanente make-up kan dus ook toegepast worden op de wenkbrauwen.

Technieken

Er zijn twee verschillende technieken met betrekking tot de wenkbrauwen: de hairstroke-techniek en de ombre-techniek.

  • Bij de hairstroke-techniek worden met een naald kleine streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van haartjes. Het eindresultaat zijn dikke en naturel uitziende wenkbrauwen.
  • Houd je meer van opvallende wenkbrauwen? Met de ombre-techniek (schaduwtechniek) kun je dit voor elkaar krijgen. Hierbij wordt een zachte schaduw gecreëerd tussen de bestaande haartjes, die van licht naar donker loopt. Het resultaat zijn opvallende wenkbrauwen waarbij het lijkt alsof de wenkbrauwen gepoederd zijn met oogpotlood of oogschaduw.

Waar kan ik terecht?

Voor permanente make-up kun je het beste naar een specialiste gaan. Al sinds 2001 is Linda Luijbregts (van Linny’s Nail & Beauty Design) bezig met permanente make-up en inmiddels heeft ze diverse bijscholingen gedaan en masterclasses gevolgd op dit gebied. De vergunning van de GGD heeft ze op zak, wat inhoudt dat ze door de strenge keuring is gekomen om met permanente make-up te mogen werken.

Supertevreden met het eindresultaat

‘Ontzettend blij met mijn wenkbrauwen. Ik heb voor de hairstrokes gekozen, heb een behandeling en nabehandeling gehad en ben supertevreden met het eindresultaat! Fijne mooie salon en Linda is een superaardige dame die goed advies geeft’, aldus Wendy.

Meer weten?

Bij Linny's Nail & Beauty Design kun je terecht voor nagelbehandelingen, rimpelbehandelingen, permanente make-up, wimperverlenging/extensions, bruisbehandelingen en stamcel therapie. Linny's Nail & Beauty Design salon is goedgekeurd door de GGD en Linny heeft een aantal prijzen gewonnen met nagelstyling.

Linny's Nail & Beauty Design
Bredaseweg 106A | 4902 NS Oosterhout | 06-41554807 |
linda@linnysnaildesign.nl | www.linnysnaildesign.nl
Deel dit artikel