koudlasertherapie

Stuur je cellen terug in de tijd

18 december 2017
436
439
3

Er kan een tijd komen dat je niet meer zo vrolijk wordt van je spiegelbeeld. Ook al sprankelen je ogen en heb je nog steeds die prachtige lach: de fijne lijntjes bij je ogen en op je wangen, de slapper wordende huid en minder strakke kaaklijn verraden je leeftijd onverbiddelijk. Kon je de tijd maar terugzetten en er weer net zo jong uitzien als je je voelt!

Spankracht

Met koudlasertherapie krijgt jouw gezichtshuid een natuurlijke facelift en ziet die er jaren jonger uit. De softlaser zorgt ervoor dat weefsels op celniveau worden hersteld en de energiefabriekjes in de lederhuid worden gestimuleerd. Ook wordt er meer huideigen collageen aangemaakt en dat zorgt voor spieraanhechting en een betere spankracht in de huid.

Direct zichtbaar

Koudlasertherapie heeft twee voordelen. Ten eerste wordt de huid strakker, heeft meer volume en is gelift. Als tijdens de proefbehandeling alleen de ene helft van je gezicht behandeld wordt, zie je direct resultaat.

Lange termijn

Ten tweede vindt er een duurzame verstrakking plaats, omdat er meer collageen en elastine in de huid wordt gevormd tussen de laserbehandelingen in. Je huid hervindt een nieuwe balans. Na enkele behandelingen en zelfs soms na maanden kan er nog een verjongend effect optreden.

Behandelingen

De koudlasertherapie kan worden ingezet voor verschillende gedeelten in het gezicht:

  • gezichtscontouren liften en verstevingen
  • vocht en donkere kringen onder de ogen verminderen
  • overhangende oogleden verminderen
  • kaaklijn verstevingen
  • neus lippen lijn verminderen

Blijvend centimeters verliezen

Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? De Universal Contour Wrap is een totale bodywrap, waarbij je gegarandeerd 15 centimeter omvangverlies krijgt, en dat al bij de eerste wrap. Je wordt ingezwachteld met windsels die doordrenkt zijn met Dodezeeklei en mineralen. Hierdoor verlies je de afvalstoffen die tussen de vetcellen zitten. Je huid krijgt ook een betere doorbloeding en wordt strakker.

Meer weten?

Take Time 4 Beauty bied je alles op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en lifestyle. De salon is specialist op het gebied van acne en definitief te ontharen. Ook kun je bij Take Time 4 Beauty terecht voor spraytanning, tatoage verwijdering en permanente make-up.

Take Time 4 Beauty
Kerkstraat 29 | 3262 PG Oud-Beijerland | 0186-615111 |
[email protected] | www.taketime4beauty.nl
Deel dit artikel