De sleutel naar een fittere jij

7 augustus 2019
239
238
0

Voor de meeste mensen is de vakantieperiode achter de rug. Na zo'n vakantie begint het gewone leven weer: werk, gezin, en weer steeds iets kortere dagen. Misschien heb je hard gesport om deze zomer lekker in je vel te zitten, en begint dat in de alledaagse drukte weer in het slop te raken. Maar juist wanneer de dagelijkse sleur weer begint, is sport extra belangrijk.

Natuurlijk is het fijn dat sporten helpt je lichaam in vorm te houden, zodat je ook volgend zomer vol zelfvertrouwen op het strand kunt verschijnen. Maar tijdens sport komen er ook allerlei stofjes in je lichaam vrij die ervoor zorgen dat jij je fit, energiek en vrolijk voelt. En dat kun je natuurlijk best gebruiken nu die 40-urige werkweken weer zijn aangebroken!

Verschillende trainingen

Een effectief trainingschema bestaat uit een combinatie van cardio en krachttraining. Een cardiotraining vergroot je uithoudingsvermogen en verbrandt veel calorieën. Krachttraining zorgt ervoor dat je spieren sterker worden. Met die sterkere spieren kun je andere sportoefening beter uitvoeren, maar helpt ook je stofwisseling in rust sneller werken. Hoe je de verschillende trainingen combineert, is afhankelijk van jouw trainingsdoel.

Welkome steun

Maar het kan best ingewikkeld zijn te ontdekken wat jouw doel eigenlijk is en hoe je dat moet bereiken. Op zo’n moment is een personal trainer een welkome steun. De trainer heeft persoonlijke aandacht voor jou, je lijf en je verhaal zodat er goed bepaald kan worden via welke weg jouw doelen te behalen zijn. Dat kan voor iedereen anders zijn: de één moet een beetje afgeremd worden, en voor een ander is de trainer die broodnodige stok achter de deur.

Voordelen personal training:

  • je leert er veel van
  • je krijgt hulp bij de juiste lichaamshouding
  • het is een stok achter de deur…
  • …of remt je af waar nodig
  • helpt je met schema’s opstellen
  • kan realistische en haalbare doelen stellen
  • het is gezellig!

Instappen op jouw niveau

Bij MaxiGym is iedereen welkom om te komen sporten: of je nou nog nooit een halter hebt gezien of juist de loopband nog beter kent dan je eigen huis. Je kunt altijd instappen op je eigen niveau. Je kunt ervoor kiezen om solo te sporten, maar ook biedt MaxiGym de mogelijkheid tot personal training. Er is een deskundige trainer aanwezig en veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ben jij benieuwd geworden? Neem snel contact op, inschrijven is tijdelijk gratis!

De sleutel naar een fittere jij

Sport is de sleutel naar een fittere versie van jezelf. Figuurlijk, maar bij MaxiGym ook heel letterlijk! Elk lid ontvangt bij zijn lidmaatschap een ledensleutel. Hiermee heb je toegang tot het fitnesscentrum, maar kun je ook gezonde drankjes afrekenen. Wanneer je gebruikmaakt van trainingsondersteuning met een personal trainer, staat op deze sleutel bovendien jouw persoonlijke trainingsschema. Zo weet je precies wat je te doen staat!

Meer weten?

MaxiGym is een sportcentrum in Sassenheim waar je door middel van een vernieuwd concept betaalbaar, veilig, sfeervol en gezond kunt sporten. De sportschool staat bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve en gebruikersvriendelijke fitness- en cardiotoestellen.

MaxiGym
Wasbeekerlaan 67 | 2171 AE Sassenheim | 0252-860500 |
[email protected] | www.maxigym.nl
Deel dit artikel